Se želite predstaviti na našem portalu? Kliknite tukaj ...
Search
Close this search box.

Stilsko dovršena notranja oprema prostorov

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Stilsko dovršena notranja oprema prostorov

Vaša sanjska hiša je končana do te faze, ko začnemo intenzivno razmišljati o notranji opremi. 

Lahko se zatečemo k dizajnerju oz. arhitektu za notranjo opremo prostorov, ki vam bo zagotovo v veliko pomoč.  Ali pa se skozi svoje ideje lotite opremljanja notranjih prostorov.  Seveda je odvisno od vašega okusa in predvsem od materialnega stanja, saj so cene pri izbranih mizarjih višje, kot nakup pohištva in notranje opreme pri Ikeji. 

Skoraj ni primerjave, saj je kvaliteta izdelanega pohištva in opreme, pri mizarjih na višjem nivoju, tudi po naročilu in pripravljeni ideji in izbrisu.  Material je lahko iveral ali polni les, ki je za kvalitetne kuhinje skrbno izbran, pravilno sušen in strokovno obdelan.  V samo izdelavo so dodana vrhunska vodila, sploh če je to sodobna kuhinja iz višjega cenovnega razreda. 

Kuhinje po naročilu, so sedaj že težko tipske. Kuhinjski element so skrbno izmerjeni in načrtovani. Pomemben je design in kvalitetna izdelava, ki že meji na perfekcionizem. Predvsem pa želje naročnikov. In vse to se plača, sploh če želite imeti kuhinjo in kompletno stanovanje ali hišo dovršeno opremljeno. 

Na portalu www.adut.si je kar nekaj zelo kvalitetnih mizarjev, ki vam praktično izdelajo vse. Od kvalitetnih notranjih vrat, kuhinj, spalnic, garderobnih omar in polic, do kopalniških elementov. Vsak detajl je pomemben pri opremljanju. 

Zagotovo so tukaj pomemben projekt, tudi izdelava stopnic z ograjo. 

Danes poznamo več vrst stopnic in tudi različne izdelave, zato je zelo pomembno kakšne ste si omislili. Seveda pa je predvsem pomembno, kako ste jih pri novogradnji uvrstili v prostor med dvema etažama. Po materialu so lahko vzidane z leseno podlago, lahko so kovinske ali komplet lesene. Kvalitetne mizarje in izvajalce stopnic, lahko poiščete pri nas na portalu www.adut.si. Iščite jih z ključno besedo stopnice. 

stopnice

Z skladnostjo kuhinjskih, pohištvenih elementov in stopnicami, pa je pomembna izbira talnih oblog in keramike. Torej parket, vrsta parketa ali drugih lesenih oblog, saj je barva in usklajenost lahko velik poudarek pri celostni podobi bivalnih površin v stanovanju ali hiši. Za talno oblogo je danes zelo pogost material vinil. Plošče, ki so danes že imitacija parketa in veljajo za kvaliteten material in ga lahko tako rekoč položimo v vse prostore, tudi v kopalnice, kjer ga kombiniramo z stensko keramiko. 

Vinil je primeren kot material tudi v garažah, čeprav je tam zelo pogost material epoksi masa, ki je zelo obstojna. 

Ponudniki parketa, talnih oblog, vinilnih oblog in vseh vrst keramike in ploščic, že čakajo na vas.

Poiščite pravega ponudnika – izvajalca na portalu www.adut.si in mu oddajte POVPRAŠEVANJE. 

Dodaj odgovor

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Ne zamudite pomembnih novic. Prijavite se na naše E-novice še danes.

Zadnje novice

Izbor uredništva

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

WooCommerce uporabljamo kot nakupovalni sistem. Za obdelavo vozička in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so strogo potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Odbij kolačiće
Prihvati kolačiće